Menu


Als internetbureau willen wij altijd uw doelstellingen overtreffen.

No cure no pay

Alleen betalen voor werkende applicaties.
Wij geloven heilig in de meerwaarde van onze producten. Daarom bieden wij de mogelijkheid om  af te rekenen op basis van het eindresultaat. Wij voelen ons mede verantwoordelijk voor uw succes.

Wij bouwen online tools met meerwaarde

Een gebruiksvriendelijk CMS (Content Management Systeem) is de basis voor een goed werkende website zodat de inhoud snel en makkelijk aangepast kan worden. Wij weten als geen ander hoe moeilijk het soms  is om een website goed te onderhouden. Het CMS van Finetic maakt het makkelijk en geeft webmasters de vrijheid om alles snel zelf te kunnen aanpassen zonder tussenkomst van een dure webbouwer. Dat bespaart ergernis en levert tijdswinst op!

Meten is Weten

Het CMS van Finetic maakt inzichtelijk hoe de website preseteert. Conversie en website doelstellingen kunnen gemeten worden. Een website kan alleen goede resultaten opleveren als je continu monitort, analyseert en met deze informatie de website verbetert. Ons CMS levert automatisch deze statistische informatie. Wij kijken proactief mee en adviseren. We zetten tools in zoals AB-tests en heatmaps.

Kosten besparend

Voor alle goede software geldt dat er regelmatig nieuwe updates geïnstalleerd moeten worden. De kosten van CMS updaten kunnen hoog oplopen. Bij Finetic hanteren wij vaste lage tarieven zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. 

Garantie op CMS updates

Er zijn weinig Open Source CMS systemen die garantie geven op het blijven functioneren van de website bij CMS updates. Wij geven hierop garantie! U kunt dus met een gerust hart website updates installeren.

Langdurige samenwerkingen

Wij gaan voor de lange termijn samenwerking. Met diverse opdrachtgevers werken wij ruim 15 jaar samen. Door onze inzet en professionaliteit hebben we bewezen een betrouwbare gespecialiseerde partij te zijn voor onze opdrachtgevers.

Overtuigd? Neem dan contact met ons op

Ja, ik ben overtuigd         Nee, overtuig me verder