Webdevelopment & maatwerk
voor de educatieve sector

Websites en maatwerk applicaties voor de educatieve branche

De website van een onderwijsinstelling is vaak een visitekaartjes waar veel diverse doelgroepen op komen. De website is vaak de toegang tot informatie van zowel de (nieuwe) scholieren, ouders, docenten, bestuur etc. Met diverse koppelingen naar lesroosters, leerprestaties en andere relevante gegevens waaronder Office365, Magister, Decanenportaal, roosters en documenten.

Websites voor de educatieve branche bevatten vaak veel functionaliteiten, die goed weergegeven moeten worden op alle devices. Voor de werknemers en ouders zal dit vaak op een computer of tablet zijn, de leerlingen bekijken de site bijna altijd op hun mobiele telefoon.

Voor onze klanten in de educatieve branche hebben wij de volgende koppelingen gerealiseerd:

ChainWise

ChainWise levert bedrijfssoftware die zich richt op de ondersteuning van bedrijfsprocessen voor ondernemingen en instellingen.

Untis

Untis levert software om eenvoudig lesrooster in elkaar te zetten.

Binnen 5 minuten uw nieuwsbrief naar uw leerlingen versturen

Voor één van onze klanten hebben wij een nieuwsbriefmodule ontwikkeld waarmee de klant eenvoudig en snel nieuwsbrieven kan versturen. Het voordeel van deze module is tijdswinst. Nieuwsitems, agenda-items en vacatures die de klant op de website plaatst kunnen namelijk eenvoudig worden aangevinkt in de nieuwsbrief. De gehele opmaak,  zoals afbeeldingen en links, wordt automatisch ingeladen in de nieuwsbrief. Hierdoor kunt u binnen 5 minuten uw nieuwsbrief gereed hebben en versturen naar bijvoorbeeld uw leerlingen. 

Docentenportaal

Wij zijn ook bekend met het opzetten van een docentenportaal. Een veilig online portaal voor leraren achter een inlog zodat de gegevens optimaal beschermd zijn. In dit portaal is er ruimte ontworpen voor lesmateriaal, inladen van rooster d.m.v. de koppeling met Untis en nog vele andere functionaliteiten.

 

Finetic is de partner voor webdevelopment voor de educatieve branche.

Wij hebben veel ervaring in de educatieve branche en nodigen u uit voor een kop koffie op ons kantoor in Eindhoven.

Maak een afspraak

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Finetic | Furkapas 8, 5624 MD Eindhoven | T. +31 40 798 09 50 | servicedesk@finetic.nl