+31 40 798 09 50

Archipel Zorggroep

Archipel Zorggroep is in de regio Eindhoven sterk in zorg, welzijn en wonen voor ouderen. Om dit alles te laten samen komen in de website is Finetic gevraagd deze te ontwikkelen. De Archipel Zorggroep website is een online portaal geworden met alle informatie en het aanbod in de regio Eindhoven. De 15 zorglocaties worden uitgebreid gepresenteerd en de bezoekers krijgen hiermee een totaal beeld van alle (zorg)faciliteiten en services welke Archipel te bieden heeft. Finetic is verantwoordelijk voor de technische realisatie. Hierbij hebben wij een API koppeling gemaakt met EasyCruit (Visma) en iProva (Infoland). Onlangs is hieraan het visuele kwaliteitskompas toegevoegd, een dynamisch kompas waarmee de verleende zorg kan worden beoordeeld. Dit met als uiteindelijke doel een kwalitatief nog betere zorg te verlenen.

Het resultaat

Een uitgebreide website met diverse API koppelingen en zeer uitgebreide informatie over ouderenzorg in de regio Eindhoven. De website is meertalig en beschikt over ruim 1.000 pagina's met content in de zoekmachine van Google. Finetic was hierbij tevens verantwoordelijk voor een succesvolle content migratie van het oude CMS naar het Wenetic CMS.

  • Technische realisatie
  • API koppeling met EasyCruit (Visma)
  • API koppeling met iProva (Infoland)
  • Content migratie
  • Beheersbaarheid en meertaligheid
  • Ontwikkeling kwaliteitskompas

Makkelijk in gebruik

De uiteindelijk keuze voor Finetic en het Wenetic CMS is gemaakt vanwege gebruiksgemak. De website is voor zowel de marketing- en communicatie medewerkers van Archipel, als de bezoekers super eenvoudig in gebruik. Het Wenetic CMS kenmerkt zich door gebruiksgemak, veiligheid en marketinginzicht.

Nieuwsgierig?

Ben je nieuwsgierig geworden naar de website van Archipel Zorggroep of zelf geïnteresseerd in een website met soortgelijke functionaliteiten en prestaties? Daag ons uit op nummer: 040 - 798 09 50 of stuur ons een e-mail. Wij komen graag eens bij je langs!