+31 40 798 09 50
0
Scholen
0
Leerlingen
0
Medewerkers
0
CMS

LVO Weert

LVO Weert is een onderwijsorganisatie met scholen voor voortgezet onderwijs verspreid over heel Limburg. Deze onderwijsorganisatie verbindt de scholen; Het College Weert, Koers Onderwijs, BRAVO! College Cranendonck, de Philips van Horne en Het Kwadrant. 

In opdracht van LVO Weert is Finetic gevraagd de nieuwe websites van de verschillende scholen te ontwikkelen. Hierbij was het belangrijk dat alle websites beheersbaar werden vanuit 1 CMS én het lesrooster gekoppeld werd aan de verschillende websites.

 

Het resultaat

In samenwerking met ontwerpbureau Beeldvang ontwikkelde Finetic een 7-tal websites welke beheersbaar zijn vanuit 1 CMS.  Hierbij koppelden wij tevens het intranet en de lesroosters aan de diverse websites. Roosterwijzigingen worden hierdoor automatisch doorgeplaatst op de websites én social media accounts van de scholen. Leerlingen zijn hiermee altijd real-time op de hoogte van wijzigingen in het lesrooster. Daarnaast maakten wij het voor deze websites mogelijk om gebruik te maken van Windows Authentication. Hiermee is het voor medewerkers mogelijk om met hetzelfde wachtwoord in het CMS in te loggen als waarmee in Windows wordt ingelogd.

 

Nieuwsgierig?

Ben je nieuwsgierig geworden naar de websites van scholengemeenschap LVO Weert of zelf geïnteresseerd in een website met soortgelijke functionaliteiten en prestaties? Daag ons uit op nummer: 040 - 798 09 50 of stuur ons een e-mail. Wij komen graag eens bij je langs!

LVO Weert

Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs (LVO)

 

Voor ouders, leerlingen en medewerkers

Finetic ontwikkelde een online platform voor de ouders, leerlingen en medewerkers van de scholen: Het College Weert, Koers Onderwijs, BRAVO! College Cranendonck, de Philips van Horne en Het Kwadrant. Dit alles in opdracht van LVO Weert en in samenwerking met Bureau Beeldvang.

Samenwerken aan uw online project?