+31 40 798 09 50

Van den Udenhout

De nieuwe Van den Udenhout website kenmerkt zich door tal van API koppelingen met externe apllicaties. Zo heeft Finetic het Wentic CMS en daarmee de website van Van den Udenhout verrijkt met data vanuit Selligent Marketing Cloud, Auto Wheelerdelta (Hexon) en People XS. Daarnaast zijn er koppelingen gemaakt waardoor de usability sterk is verbeterd. Hierbij moet gedacht worden aan een werkplaatsplanner, postcodecheck en financieringscalculator. In samenwerking met Van den Udenhout hebben wij gekeken waar vanuit de bezoekers en klanten behoeften aan is en dit maximaal tot uiting laten komen in de nieuwe website. 

Het resultaat

Het resultaat is een technisch hoogstandje waar alles op het gebied van auto's voor bestaande en nieuwe klanten samenkomt. Finetic heeft de volledige architectuur en bijbehorende technische realisatie verzorgd. Hiermee draait de website van Van den Udenhout op de laatste technische standaarden en voldoet het weer helemaal aan de vereisten anno 2019. Design is samenwerking met Van den Udenhout, techniek volledig gebouwd in ons Wenetic CMS.

  • API koppeling met Selligent Marketing Cloud
  • API koppeling met Auto Wheelerdelta (Hexon)
  • API koppeling met People XS

Van den Udenhout

Autobedrijf Van den Udenhout is de grootste Volkswagen, Audi, SEAT en ŠKODA dealer van Zuid Nederland. Naast de verkoop en het onderhoud, biedt Van den Udenhout een breed scala aan meer diensten zoals autoverhuur, lease, schadeherstel en een bedrijfswagen inbouw centrum. Van den Udenhout bestaat sinds 1957 en heeft meerdere vestigingen in Brabant.

Nieuwsgierig?

Ben je nieuwsgierig geworden naar de Van den Udenhout website of zelf geïnteresseerd in een website met soortgelijke functionaliteiten en prestaties? Daag ons uit! Bel: 040 - 798 09 50 of stuur ons een e-mail. Wij komen graag eens bij je langs!