+31 40 798 09 50

logo-wij-zijn-jong-white.png

logo-wij-zijn-jong-white.png

Wij zijn JONG

In samenwerking met reclamebureau MegaWatt heeft Finetic de nieuwe website van Jeugd Ontwikkeling Nederland Groep (JONG) gerealiseerd. Een bijzondere opdracht waarbij een eigentijds en verfrissend ontwerp vertaald moest worden naar een functionele website zonder afbreuk te doen aan het ontwerp. Voor deze opdracht bundelden MegaWatt en Finetic de krachten en zorgden wij gezamenlijk voor een vernieuwend websiteconcept. De website van Wij Zijn JONG draait volledig op ons krachtige Wenetic CMS en sluit naadloos aan op de propositie en (online) doelstellingen.

Het resultaat

De samenwerking met MegaWatt resulteerde in een unieke, maatwerk website voor Wij Zijn JONG. Hiermee laten wij zien dat met het Wenetic CMS technisch echt alles mogelijk is en tegelijk voor onze developers niets te gek. Wil je zelf ook een bijzondere website, waar creatie, techniek én marketing samen komen? Laat ons u inspireren.

  • Eigentijds ontwerp draaiend op Wenetic
  • Online magazine op maat
  • Realisatie digitaal jaarverslag

Wij zijn JONG

Wij zijn JONG geeft kinderen en jongeren de begeleiding die nodig is om ze te helpen bij het opgroeien tot sociale, bekwame en zelfstandige volwassenen. Hierbij wordt veelal de samenwerking opgezocht met o.a. onderwijs, gemeenten en jeugdhulp. Belangrijk bij de ontwikkeling van de nieuwe website was dat de doelgroep zich kon identificeren met Wij zijn JONG.

Nieuwsgierig?

Ben je nieuwsgierig geworden, bekijk snel Wij zijn Jong. Zelf geïnteresseerd in een website met soortgelijke functionaliteiten en prestaties? Daag ons uit! Bel: 040 - 798 09 50 of stuur ons een e-mail. Wij komen graag eens bij je langs!

logo-wij-zijn-jong-white.png