+31 40 798 09 50

Zoekmachine adverteren (SEA)

Google Ads & Social Advertising

Onze oplossingen

Online Adverteren

Wil je vandaag nog meer resultaat uit je online business? Met de inzet van Google Ads of social advertising zorgen we dat jouw organisatie direct vind- en zichtbaar is op de juiste platforms. Uiteindelijk zorgen we ervoor dat de online advertenties bijdragen aan het behalen van de online doelstellingen.

 

Wil jij direct aan de slag met Google Ads? Maar weet je niet hoe? Onze online marketing specialisten gaan graag vrijblijvend met je in gesprek over de mogelijkheden!

Neem direct contact op

Voordelen van Finetic

kwalitatief goede code

snelle oplevering

SLA mogelijk (tot 99,7%)

 de API Specialist

Google Ads

Door middel van Google Ads kan er worden geadverteerd in Google. Door onze jarenlange ervaring in diverse markten weten we exact wat er nodig is om een gestructureerde campagne op te zetten. Het opzetten van de campagnes doen we op basis van jouw doelstellingen en websitestructuur campagnes, zodat jij meer online leads ontvangt, 

 

Wil jij morgen nieuwe leads via Google binnenkrijgen? Neem dan contact op met ons en wij helpen je hierbij.

Neem direct contact op

Social Advertising

Aan de hand van social advertising kunnen jouw advertenties op Facebook & Instagram weergegeven worden. Wij hebben ervaring met het opzetten van social media campagnes, de eisen hiervoor en het implementeren van de Facebook Pixel of conversion API voor eventuele retargeting campagnes. 

 

Ben jij geïnteresseerd in het bereiken van jouw doelgroep via sociale media? Wij helpen je graag bij het inrichten van effectieve social campagnes. 

Neem direct contact op

Laten we samen bepalen welke online strategie jouw online prestaties naar een hoger niveau tilt. 

Onze specialisten bekijken graag de mogelijkheden voor jouw organisatie om op online gebied te groeien. Wij hebben jarenlage ervaring met online marketing voor verschillende opdrachtgevers in diverse markten.