+31 40 798 09 50
4 mei 2018
Finetic · Nieuws

Succesvolle SEA voor The Search Company

The Search Company is een IT- werving- en selectie bureau uit Eindhoven dat IT en Sales professionals bemiddeld binnen de IT en Engineering markt. Ze zijn opgericht in 2000 en is landelijk actief.

the-search-company-sea-campagne.jpg

 

Search Engine Advertisement

De wens vanuit Guido Cox (oprichter van The Search Company) was om met bepaalde zoektermen direct zichtbaar te zijn in Google. Om goed in te kunnen spelen op de behoefte en de doelen van The Search Company hebben wij ons eerst verdiept in het bedrijf. In welke diensten zij leveren en op welke manier zij zich onderscheiden ten opzichte van de concurrentie.

Vanuit onderzoek een passend voorstel

Onderzoek wees uit dat de doelgroep ook daadwerkelijk gebruik maakt van de zoekmachine Google. Aangezien Guido graag direct resultaat wilde zien hebben wij geadviseerd om Search Engine Advertisement in te zetten gericht op Google.

Na het presenteren van het plan van aanpak en de doelstellingen hebben wij de SEA-campagne mogen inrichten. Ook hebben wij de doelen in Google Analytics ingericht zodat de resultaten meetbaar waren. 

Resultaten

De resultaten hebben wij op maandelijkse basis gepresenteerd. Door deze te presenteren waren wij in staat om direct feedback te geven en eventuele vragen te beantwoorden.

Waar nodig hebben we de strategie bijgestuurd om zo tot nog betere resultaten te komen.

Wij hebben onze samenwerking met The Search Company als zeer prettig ervaren.


 

Benieuwd wat een AdWords campagne u kan opleveren?


Neem dan contact op met onze Online Marketing Consultant.

Nadine Jager 

nadine@finetic.nl
+31 40 798 09 50

← Take me back

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Finetic | Furkapas 8, 5624 MD Eindhoven | T. +31 40 798 09 50 | servicedesk@finetic.nl