+31 40 798 09 50
10 juli 2018
Finetic · Nieuws

Wenetic CMS online handleiding

Heeft u vragen over het opmaken van formulieren? Wilt u weten hoe u uw banners kan instellen? Of wilt u de opties van bepaalde modules inzien? Dan hebben wij de oplossing voor u.

Wenetic CMS online handleiding

Van verschillende klanten ontvingen wij de feedback dat er de behoefte is aan een informatievoorziening voor het Wenetic CMS. Wij hebben naar deze feedback geluisterd en de afgelopen maanden hard gewerkt aan een oplossing. Nu is het tijd om onze oplossing met u te delen:

Met trots presenteren wij u de online Wenetic handleiding:

Direct naar de Wenetic handleiding

In deze handleiding leggen wij de functionaliteiten van het Wenetic CMS stap voor stap uit. Op deze manier heeft u dus altijd naslagwerk bij de hand. Wel zo handig.

Houd de handleiding de aankomende maanden in de gaten. Er zullen namelijk nog meer artikelen online komen. Zodra wij een nieuwe functionaliteit in het CMS lanceren dan kunt u hier alles over lezen in de handleiding.

Uw feedback is belangrijk

Mist u nog informatie?  Laat het ons dan vooral weten. Wij ontvangen graag uw feedback zodat wij de handleiding nog verder kunnen ontwikkelen. De handleiding is er namelijk voor u.

Ik mis de volgende informatie

 

← Take me back