Online Marketing

Naast webdevelopment en webdesign bieden wij aan onze klanten ook online marketing aan. Onze specialisten zijn zeer gedreven en werken vanuit het kantoor in Eindhoven aan jouw online marketing doelen. Onze specialisten werken online maar spreken ook regelmatig persoonlijk af met hun klanten.

Tijdens het kennismakingsgesprek stellen wij jou de vraag wat jouw doel is met online marketing. Een goede online marketingstrategie wordt geformuleerd dankzij heldere doelen.

Beter en hoger scoren in Google, online adverteren, analyse van je webstatistieken of je online prestaties verbeteren door middel van conversie optimalisatie. Voor ieder bedrijf is online marketing nuttig, maar het is ook voor elk bedrijf anders. Finetic geeft advies op maat.

Online marketing o.a. geschikt voor:

  • Leadgeneratie,
  • Werving & Selectie
  • Merk- en naamsbekendheid vergroten / brand awereness
  • Marketing kosten besparen

Afspraak maken Zoekmachine optimalisatie

Online strategie op basis van cijfers

Samen met jou formuleren we doelstellingen voor jouw website of online vraagstukken. Tijdens de ontwikkeling van een strategie kijken we welke online middelen ingezet kunnen worden. Afhankelijk van jouw wensen en doelstellingen kunnen we door marktonderzoek, websiteanalyses en onze kennis en ervaring, aangeven waar nog meer rendement uit jouw website te halen is.

Ja ik wil een gesprek

Zoekmachine optimalisatie bij Finetic

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Is jouw website wel vindbaar in een zoekmachine als Google? Wij helpen jouw website vindbaar te maken. Vooraf bespreken we de wensen en doelstellingen die jij wenst te behalen. Wij doen vooronderzoek en komen met een strategie. Vanuit deze strategie voeren wij onze werkzaamheden uit. De werkzaamheden en resultaten worden voor jou inzichtelijk gemaakt in een rapportage. Wel zo transparant.

Zoekmachine adverteren (SEA)

Uit het online marketingplan kan het advies naar voren komen om te gaan werken met zoekmachine adverteren. Wij stemmen van te voren af hoe wij dit gaan inzetten en hoe dit er uit komt te zien. Uiteraard is input vanuit jouw kant van harte welkom. Samen komen we tot de inhoud die onze SEA-specialisten gaan verwerken tot advertenties. Ook hier worden de resultaten verwerkt tot een rapportage zodat jij precies kunt zien waar jouw budget voor is ingezet en wat het voor jou heeft opgeleverd. Want daar gaat het uiteindelijk allemaal om.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Finetic | Furkapas 8, 5624 MD Eindhoven | T. +31 40 798 09 50 | servicedesk@finetic.nl