Online marketing

De websites die wij bouwen met ons CMS Wenetic zijn al in de basis zoekmachine vriendelijk. Wilt u echter goed vindbaar en zichtbaar zijn? Dan is online marketing wellicht een optie voor u.

Online strategie

Wij bedenken oplossingen voor uiteenlopende online vraagstukken. Maar nooit voordat we hebben gevraagd: wat wilt u bereiken? Wij zijn constant bezig met innovaties, nieuwe concepten en nieuwe strategieën en we weten waar de mogelijkheden en kansen liggen voor u als ondernemer.

Strategie op basis van cijfers

Samen met u formuleren we doelstellingen voor uw website of voor online vraagstukken. Tijdens de ontwikkeling van een strategie kijken we welke online middelen ingezet kunnen worden. Afhankelijk van uw wensen en doelstellingen kunnen we door marktonderzoek, websiteanalyses en onze kennis en ervaring, aangeven waar nog meer rendement uit uw website te halen is.

Zoekmachine optimalisatie

Is uw website wel vindbaar in een zoekmachine als Google? Wij helpen uw website vindbaar te maken. Vooraf bespreken we de wensen en doelstellingen die u als bedrijf wenst te behalen. Wij doen vooronderzoek en komen met een strategie. Vanuit deze strategie voeren wij onze werkzaamheden uit. De werkzaamheden en resultaten worden voor u inzichtelijk gemaakt in een rapportage. Wel zo transparant.

Zoekmachine adverteren

Uit het online marketing plan kan het advies naar voren komen om te gaan werken met zoekmachine adverteren. Wij stemmen van te voren af hoe wij dit gaan inzetten en hoe dit er uit komt te zien. Uiteraard is input vanuit uw kant van harte welkom. Samen komen we tot de inhoud die onze SEA-specialisten gaan verwerken tot advertenties. Ook hier worden de resultaten verwerkt tot een rapportage zodat u precies kunt zien waar uw budget voor is ingezet en wat het voor u heeft opgeleverd. Want daar gaat het uiteindelijk allemaal om.

Concept

De vormgevers/marketeers van Finetic bedenken vervolgens het concept en zetten de juiste middelen in om uw website tot een succes te maken. Daarnaast werken wij regelmatig samen met toonaangevende reclamebureaus om bijvoorbeeld zowel concept als strategie te ondersteunen met de juiste huisstijl.

20 jaar ervaring

In 20 jaar tijd hebben we veel uiteenlopende projecten gerealiseerd voor klanten uit verschillende branches. Waardevolle ervaringen die we meenemen in het advies voor de vraagstukken die op ons pad komen. Wij willen samen met u aan succes werken. Door elkaar te versterken en aan te vullen komen we tot het ultieme eindproduct!

Wilt u weten welke zoektermen voor u interessant zijn? Of wenst u online meer zichtbaar te zijn?

Neem dan contact op met onze specialisten, zij staan u graag te woord.

Contact

Nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Finetic | Furkapas 8, 5624 MD Eindhoven | T. +31 40 798 09 50 | servicedesk@finetic.nl