Finetic helpt bedrijven bij hun online marketing

Zoekmachine optimalisatie

Is jouw website vindbaar in Google?

Of je nou een nieuwe website hebt of jouw site al jaren online staat. Uiteindelijk wil je gevonden worden door de correcte doelgroep. 94,06% van de internetgebruikers in Nederland gebruikt de zoekmachine Google. Bron statcounter.com (alle platforms samen) Is jouw website wel vindbaar in Google?

Help mij met online marketing

Hoe word jij gevonden in Google?

Uiteraard is het belangrijk om gevonden te worden in Google, maar nog belangrijker dat dit gebeurt door de juiste doelgroep. Daar is namelijk business uit te halen.

Op het moment dat er bij ons een zoekmachine optimalisatie traject start gaan we eerst samen aan tafel zitten. Wat is de corebusiness? Wie is jouw doelgroep? Samen bepalen wij de relevante zoektermen waarop jouw bedrijf gevonden wil worden in Google. 

Ja,  vertel me meer over zoekwoorden

De ranking inzichtelijk in het Wenetic CMS

Iedere week wordt de positie van jouw zoekwoorden in Google gemeten en weergegeven, eventueel voorzien van een gekleurd rood of groen vlak. De kleuren en kleurintensiteit geven het percentage daling of stijging van het zoekwoord weer. Zo zien wij en jij gemakkelijk in één oogopslag waar we aandacht aan moeten besteden en welke wijzigingen een flinke stijging of daling teweeg hebben gebracht.

Daarnaast is het ook mogelijk om concurrenten in de gaten te houden middels onze tool. Kortom meten is weten.

Ranking monitor van Finetic

Worden er wijzigingen aangebracht aan mijn website

voor de optimalisatie?

 

Sommige klanten vinden het fijn als onze SEO-specialisten direct wijzigingen doorvoeren, andere doen dat liever zelf. Natuurlijk bepaal jij waar de SEO-specialist op let en controleert of de voorgestelde teksten ook vakinhoudelijk kloppen.

Keuzes maken op basis van data

Het is voor ons belangrijk om zoveel mogelijk data te verzamelen en deze begrijpelijk inzichtelijk te maken. Zo is het voor u als klant duidelijk wat de werkzaamheden voor impact hebben gehad. Wij begrijpen namelijk dat SEO soms een beetje Adacadabra voor u kan zijn. Daarom werken wij vanuit een data gedreven basis met statistieken die voor u inzichtelijk zijn. Transparantie staat bij ons voorop.

De optimalisatie werkzaamheden bestaan o.a. uit
  • Het creëren van tekstuele content
  • Het zoeken van passend beeldmateriaal
  • Linkbuilding
  • Lokale SEO
  • Implementeren van structured data
  • Inrichten van Google Analytics
  • Inrichten van doelen

Het Wenetic CMS is zeer geschikt voor marketing gedreven website.

Vertel me meer over SEO

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Finetic | Furkapas 8, 5624 MD Eindhoven | T. +31 40 798 09 50 | servicedesk@finetic.nl