Menu

Driessen Autogroep

Als een van de grotere auto-ondernemingen in Zuid Nederland met ruim 380 medewerkers vertegenwoordigt de Driessen Autogroep 11 officiële dealerships. Driessen Autogroep verzorgt zowel de verkoop van nieuwe auto's en occasions als ook het onderhoud en reparatie van auto's. Tevens maken het erkende schadeherstelbedrijf Driessen Autoschade en de universele leasemaatschappij Driessen Autolease deel uit van de Driessen Autogroep.

Uitdaging

Snelheid en flexibiliteit in het beheren van grote hoeveelheden content is van groot belang voor Driessen. Verschillende websites moeten beheerd kunnen worden vanuit één CMS en informatie van en over occasions moet vanuit het ERP-systeem gekoppeld zijn aan de website.  Websites voor speciale acties moeten snel en zelfstandig opgezet kunnen worden. Tot slot er moet een autoverhuur systeem komen. Het is voor Driessen Autogroep een uitdaging de voorraad, die zeer veranderlijk is, acties en de nieuwe modellen op de websites goed te presenteren en de site actueel te houden.

Oplossing

In samenwerking met Link Ontwerpers en Yellow Online werd de nieuwe online strategie voor Driessen Autogroep gemaakt. Link Ontwerpers verzorgde het ontwerp en wij de technische realisatie. In samenwerking met Yellow Online werden de “Call to Actions” strategisch gepositioneerd. Met het Wenetic CMS krijgt Driessen Autogroep alle mogelijkheden om de websites optimaal te kunnen onderhouden. Met behulp van doelconversie en handige statistieken in het CMS geven wij de marketingafdeling van Driessen de middelen om meer rendement uit de websites te halen.

Resultaat

De websites zijn responsive ontworpen zodat content op elk apparaat optimaal getoond worden. Voor webpagina’s met verschillende doeleinden zijn verschillende website templates gemaakt. Het aanbod van huurauto’s wordt op een zeer gebruiksvriendelijke manier aangeboden en is door Driessen zelf snel aan te passen. Auto acties kunnen voorbereid worden in het CMS met start en einddatums.

Ga naar de website: www.driessen-businesscenter.nl

 

Maak kennis met Finetic en het Wenetic CMS

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.