Menu

Webdesign

Het ontwerp van een website is voor een groot deel bepalend voor het succes van uw website. Een goed ontwerp dient verschillende doelen. Denk hierbij aan: de boodschap die u wilt uitdragen, uitstraling, een goede gebruiksvriendelijkheid waarborgen, hoge conversies behalen, enzovoorts.

Onze aanpak

Voordat wij beginnen met het ontwerpen van een concept hebben wij  de online strategie met u bepaald. Samen met uw huisstijl, de gewenste uitstraling en uw doelstellingen vormt dit de basis voor een perfect ontwerp.

Responsive webdesign

Websites worden al lang niet meer alleen via een ‘gewone’ computer bekeken. Steeds vaker worden websites bezocht via een tablet of mobiele telefoon. Met responsive design zorgen onze ontwerpers ervoor dat onze websites zich automatisch aanpassen aan het apparaat waarmee de bezoeker deze bekijkt.

In het ontwerpproces zorgen wij ervoor dat grafische elementen die worden toegepast zoals het gebruik van full-screen foto’s, video’s en animaties, op alle apparaten goed weergegeven kunnen worden zodat ze bijdragen bij aan de gewenste beleving.

Call to Actions

We houden in het ontwerp rekening met CTA-buttons. Een Call To Action is een klikbare button die de bezoeker moet aansporen tot het doen van een gewenste actie. Een goed ontwerp leidt de bezoekers door de website, geeft ze de juiste informatie en prikkelt om op de Call To Action button te klikken. 
Met het Wenetic Content Management Systeem zijn Call-To-Action buttons makkelijk te plaatsen.

Een goed ontwerp kost tijd

Wist u dat bezoekers binnen enkele seconden bepalen of uw website een bezoek waard is? Er is veel kennis en ervaring nodig voor het ontwerpen van een website die structureel bijdraagt aan uw doelen, zoals leadgeneratie of omzetverhoging. Wij denken met u mee en helpen u op weg. We komen graag naar u toe maar u bent ook welkom op ons kantoor in Eindhoven voor een informatief gesprek. 

Neem contact met ons op