+31 40 798 09 50

Een uniek design door ervaren webdesigners

Wij maken eigentijdse, frisse en moderne designs die op alle beeldschermen maximaal tot uiting komen. Een ontwerp dat naadloos aansluit bij de verwachtingen van je doelgroep en de doelstellingen van jouw organisatie. Onze designers denken met je mee vanuit user experience en met de uiteindelijk gewenste conversie in het achterhoofd. Met het design wil je excelleren en jezelf onderscheiden in de markt. Hierbij moet je doelgroep zich met je organisatie kunnen identificeren met als uiteindelijke doel: activatie. Je webdesign gemaakt door onze designers moet een bijdrage leveren aan je online succes!

Webdesign

Het ontwerp van jouw nieuwe website is voor een groot deel bepalend voor het succes van je website. Een goed ontwerp dient verschillende doelen. Denk hierbij aan: de boodschap die je wil uitdragen, uitstraling, een goede gebruiksvriendelijkheid, hoge conversies, enzovoorts. Het design moet functioneel zijn, goed vindbaar, aan de klant verwachting voldoen en natuurlijk jouw online doelenstellingen behalen.

Onze aanpak
Voordat wij beginnen met het ontwerpen van een concept, hebben wij  de online strategie samen met jou bepaald. Samen met je huisstijl, de gewenste uitstraling en je doelstellingen vormt dit de basis voor een perfect ontwerp.

In dit ontwerp houden wij bijvoorbeeld rekening met het plaatsen van call-to-action buttons. Van het kiezen van de juiste kleur tot de positionering in het ontwerp. Wel zo belangrijk voor het converteren voor bijvoorbeeld leads.

Webdesign

Het ontwerp van jouw nieuwe website is voor een groot deel bepalend voor het succes van je website. 

Maak een afspraak

Responsive webdesign

Steeds vaker worden websites bezocht via een tablet of mobiele telefoon. Met responsive design zorgen onze ontwerpers ervoor dat onze websites zich automatisch aanpassen aan het apparaat waarmee de bezoeker deze bekijkt.

In het ontwerpproces zorgen wij ervoor dat grafische elementen die worden toegepast zoals het gebruik van full-screen foto’s, video’s en animaties, op alle apparaten goed weergegeven kunnen worden zodat ze bijdragen bij aan de gewenste beleving.

 

Een goed ontwerp kost tijd

Wist je dat bezoekers binnen enkele seconden bepalen of jouw website een bezoek waard is? Er is veel kennis en ervaring nodig voor het ontwerpen van een website die structureel bijdraagt aan jouw online doelstellingen, zoals leadgeneratie of omzetverhoging. Wij denken hierin graag met je mee.

Excelleren met een uniek webdesign?

Rob komt graag bij je langs!