Finetic verzorgt uw webdesign! Wij zitten in Eindhoven.

Professioneel webdesign door onze ervaren webdesigners

Een fris en modern design die op alle beeldschermen goed tot zijn recht komt. Wij denken mee met de klant en gaan graag de interactie aan, dankzij brainstormsessies bij het kantoor van Finetic (Eindhoven) of bij jouw bedrijf. Onze designers kijken naar webdesign met als uitgangspunt gebruiksvriendelijkheid voor de eindgebruiker, beter gevonden worden in Google (SEO), het converteren van leads en natuurlijk een professioneel en modern uiterlijk. 

Vraag informatie aan  Webdevelopment

Webdesign & Online Marketing

Voordat wij beginnen met het ontwerpen van een concept hebben wij de online strategie met jou bepaald. Indien aanwezig baseren wij ons design aan de hand van de analytische gegevens vanuit jouw huidige website zodat we het webdesign kunnen onderbouwen met feiten. Uiteraard houden wij ook rekening met jouw huisstijl, de gewenste uitstraling en jouw doelstellingen.

Online marketing is niet meer weg te denken uit het huidige landschap. Vanzelfsprekend houden wij met het ontwerp rekening dat jij als CMS gebruiker makkelijk zelf opvallende buttons, vlakken en andere call-to-actions kan maken. Belangrijk voor het converteren van bijvoorbeeld leads.

Hulp nodig bij Online Marketing?

Wij hebben o.a. de volgende klanten geholpen met webdesign

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Finetic | Furkapas 8, 5624 MD Eindhoven | T. +31 40 798 09 50 | servicedesk@finetic.nl