Webdesign

Het ontwerp van een website is voor een groot deel bepalend voor het succes van uw website. Een goed ontwerp dient verschillende doelen. Denk hierbij aan: de boodschap die u wilt uitdragen, uitstraling, een goede gebruiksvriendelijkheid waarborgen, hoge conversies behalen, enzovoorts. Het design moet functioneel zijn, goed vindbaar, aan de klant verwachting voldoen en natuurlijk uw doelenstellingen behalen.

Onze aanpak

Voordat wij beginnen met het ontwerpen van een concept hebben wij  de online strategie met u bepaald. Samen met uw huisstijl, de gewenste uitstraling en uw doelstellingen vormt dit de basis voor een perfect ontwerp.

In dit ontwerp houden wij bijvoorbeeld rekening met het plaatsen van call-to-action buttons. Van het kiezen van de juiste kleur tot de positionering in het ontwerp. Wel zo belangrijk voor het converteren voor bijvoorbeeld leads.

Responsive webdesign

Steeds vaker worden websites bezocht via een tablet of mobiele telefoon. Met responsive design zorgen onze ontwerpers ervoor dat onze websites zich automatisch aanpassen aan het apparaat waarmee de bezoeker deze bekijkt.

In het ontwerpproces zorgen wij ervoor dat grafische elementen die worden toegepast zoals het gebruik van full-screen foto’s, video’s en animaties, op alle apparaten goed weergegeven kunnen worden zodat ze bijdragen bij aan de gewenste beleving.

 

Trends in webdesign

Uiteraard volgen wij de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van webdesign. Hierdoor kunnen wij u een webdesign bieden wat bij u past.

Een goed ontwerp kost tijd

Wist u dat bezoekers binnen enkele seconden bepalen of uw website een bezoek waard is? Er is veel kennis en ervaring nodig voor het ontwerpen van een website die structureel bijdraagt aan uw doelen, zoals leadgeneratie of omzetverhoging. Wij denken met u mee en helpen u op weg. We komen graag naar u toe maar u bent ook welkom op ons kantoor in Eindhoven voor een informatief gesprek. 

Maak een afspraak

Nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Finetic | Furkapas 8, 5624 MD Eindhoven | T. +31 40 798 09 50 | servicedesk@finetic.nl