+31 40 798 09 50

Webdevelopment

Finetic ontwikkelt websites in een eigen CMS genaamd Wenetic

Gebruiksvriendelijkheid, veiligheid, stabiliteit, meetbaar en tijdwinst. Dat zijn de vijf pijlers waarop wij websites ontwikkelen in ons eigen open source Wenetic CMS.

Bij de bekende open source systemen misten we gebruiksvriendelijkheid, betrouwbaarheid en veiligheid. Belangrijke elementen voor een website. Dus ontstond bij Finetic de behoefte om een eigen open source systeem te ontwikkelen. Zo werd het Content Management Systeem Wenetic geboren. De modulaire opzet zorgt ervoor dat het systeem binnen praktisch iedere organisatie kan worden ingezet. Standaard biedt Wenetic een rijk spectrum aan functionaliteiten. Daarnaast is het Wenetic systeem zeer gebruiksvriendelijk. Finetic ontwikkelt Wenetic modules zelf waardoor onze klanten profiteren van een stabiele, betrouwbare en een veilige webomgeving.

Inzichten in bezoekersgedrag

Wenetic is een Content Management Systeem dat volledig inzicht geeft in het bezoekersgedrag. Hierdoor kunt u sneller en beter inspelen op de inhoudelijke kwaliteit en prestaties van uw website(s) en marketingkanalen. De inzichten in data in combinatie met de slimme functionaliteiten laten organisaties creatiever en effectiever ondernemen.

Onze werkwijze

Kennismaking

Eerst gaan we met jou of jouw collega's aan tafel om te inventariseren wat de idee├źn, wensen, doelstellingen en (rand)voorwaarden zijn.

Webdesign

Onze webdesigner of jouw creatief bureau gaat aan de slag om een design te ontwerpen wat past bij jouw doelgroep en doelstellingen. Na akkoord gaan we door met webdevelopment.

Development

Is het ontwerp geheel naar wens? Dan gaan onze webdevelopers het ontwerp technisch realiseren.

Oplevering

De nieuwe website zal in een testomgeving bereikbaar zijn. Indien alles naar wens is en de website voorzien is van de benodigde content wordt de website live gezet.

CMS training

Na livegang verzorgen wij een training van het Wenetic CMS op locatie of bij ons op kantoor in Eindhoven.

Interesse in een website met de betrouwbare en gebruiksvriendelijke techniek van Finetic?

Rob vertelt je hier graag meer over!

groenevink2.pngWeb applicaties

Handelingen die handmatig worden uitgevoerd, kunnen vaak worden geautomatiseerd met een webapplicatie. Van betalingssystemen, backoffice systemen tot open-data, zo lang het ergens online toegankelijk is, maken wij er een link mee. Een goede koppeling bespaart u en uw medewerkers veel werk en voorkomt dat er fouten gemaakt worden doordat informatie steeds gekopieerd moet worden. Dit levert uw bedrijf tijdwinst op. Finetic ontwikkelt webapplicaties op maat en laat uw organisatie effectiever werken. In 2016 ontving Finetic De Groene Vink van Zorginstituut Nederland. De Groene Vink is een kwaliteitserkenning van de overheid aan softwareleveranciers die werken met iStandaarden.

Innovatie en productontwikkeling

Met een passionele drive heeft het team van Finetic continu de focus op verbetering en ontwikkeling. De klant fungeert hierbij als een productontwikkelaar en co-creator. Door te luisteren naar de behoeftes en inzichten van de klant worden het Wenetic CMS en de webapplicaties doorontwikkeld. Dit biedt u meetbaar online succes, nu en in de toekomst.

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Finetic | Furkapas 8, 5624 MD Eindhoven | T. +31 40 798 09 50 | servicedesk@finetic.nl