Webdevelopment

Webdevelopment met het Wenetic CMS

Gebruiksvriendelijkheid, veiligheid, stabiliteit, meetbaar en tijdswinst. Dat zijn de vijf pijlers waarop wij websites ontwikkelen.

Door te werken met de bekende open source systemen ontstond bij Finetic de behoefte om een eigen open source systeem te ontwikkelen. Zo werd het Content Management Systeem Wenetic geboren. De modulaire opzet zorgt ervoor dat het systeem binnen praktisch iedere organisatie kan worden ingezet. Standaard biedt Wenetic een rijk spectrum aan functionaliteiten. Daarnaast is het Wenetic systeem zeer gebruiksvriendelijk. U beweegt zich gevoelsmatig door het beheer waardoor de leerperiode zeer kort is. Wenetic modules ontwikkelt Finetic zelf waardoor u profiteert van een stabiele, betrouwbare en een sterke web omgeving.

Inzichten in het bezoekersgedrag

Wenetic is een Content Management Systeem dat volledig inzicht geeft in het bezoekersgedrag. Hierdoor kunt u sneller en beter inspelen op de inhoudelijke kwaliteit en prestaties van uw website(s) en marketingkanalen. De inzichten in data in combinatie met de slimme functionaliteiten laten organisaties creatiever en effectiever ondernemen.

Onze werkwijze

Kennismaking

Eerst gaan we met u aan tafel zitten om te kijken wat uw ideeën, wensen, doelstellingen en randvoorwaarden zijn.

Webdesign

De webdesigner gaat aan de slag om een design te ontwerpen wat bij uw doelgroep en doelstellingen past. Na akkoord gaan we door met webdevelopment.

Development

Bent u helemaal tevreden met het ontwerp? Dan gaan onze webdevelopers uw ontwerp realiseren.

Oplevering

Zodra u helemaal tevreden bent met de website zetten we de website “live”.

CMS training

Indien gewenst kunt u een training bij ons volgen om de website geheel zelf te kunnen onderhouden.

Web applicaties

Handelingen die handmatig worden uitgevoerd, kunnen vaak worden geautomatiseerd met een webapplicatie. Van betalingssystemen, backoffice systemen tot open-data, zo lang het ergens online toegankelijk is, maken wij er een link mee. Een goede koppeling bespaart u en uw medewerkers veel werk en voorkomt dat er fouten gemaakt worden doordat informatie steeds gekopieerd moet worden. Dit levert uw bedrijf tijdwinst op. Finetic ontwikkelt webapplicaties op maat en laat uw organisatie effectiever werken. In 2016 ontving Finetic De Groene Vink van Zorginstituut Nederland. De Groene Vink is een kwaliteitserkenning van de overheid aan softwareleveranciers die werken met iStandaarden.

Innovatie en productontwikkeling

Met een passionele drive heeft het team van Finetic continu de focus op verbetering en ontwikkeling. De klant fungeert hierbij als een productontwikkelaar en co-creator. Door te luisteren naar de behoeftes en inzichten van de klant worden het Wenetic CMS en de webapplicaties doorontwikkeld. Dit biedt u meetbaar online succes, nu en in de toekomst.

 

 

Nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Finetic | Furkapas 8, 5624 MD Eindhoven | T. +31 40 798 09 50 | servicedesk@finetic.nl