Webdevelopment

Finetic ontwikkelt websites in een eigen CMS genaamd Wenetic

Gebruiksvriendelijkheid, veiligheid, stabiliteit, meetbaar en tijdswinst. Dat zijn de vijf pijlers waarop wij websites ontwikkelen.

Webdevelopment bij Finetic Eindhoven

Door te werken met de bekende open source systemen ontstond bij Finetic de behoefte om een eigen open source systeem te ontwikkelen. Zo werd het Content Management Systeem Wenetic geboren. De modulaire opzet zorgt ervoor dat het systeem binnen praktisch iedere organisatie kan worden ingezet. Standaard biedt Wenetic een rijk spectrum aan functionaliteiten. Daarnaast is het Wenetic systeem zeer gebruiksvriendelijk. Finetic ontwikkelt Wenetic modules zelf waardoor onze klanten profiteren van een stabiele, betrouwbare en een veilige webomgeving.

Vraag informatie aan


Inzichten in het bezoekersgedrag

Wenetic is een Content Management Systeem dat volledig inzicht geeft in het bezoekersgedrag. Hierdoor kan je sneller en beter inspelen op de inhoudelijke kwaliteit en prestaties van jouw website(s) en marketingkanalen. De inzichten in data in combinatie met de slimme functionaliteiten laten organisaties creatiever en effectiever ondernemen.

Hulp nodig bij online marketing?

Onze werkwijze

Kennismaking

Eerst gaan we met jou of een van jouw collega's aan tafel zitten om te kijken wat de idee├źn, wensen, doelstellingen en randvoorwaarden zijn.

Development

Is het ontwerp geheel naar wens? Dan gaan onze webdevelopers het ontwerp realiseren.

Oplevering

De nieuwe website zal in een testomgeving bereikbaar zijn. Indien alles naar wens is wordt de website live gezet.

CMS training

Indien gewenst geven wij een CMS training op locatie of bij ons op kantoor in Eindhoven.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Finetic | Furkapas 8, 5624 MD Eindhoven | T. +31 40 798 09 50 | servicedesk@finetic.nl