+31 40 798 09 50

API Koppelingen voor autodealers en garages

 

Bekijk onze oplossingen

API's voor autodealers en garages

Voor autodealers hebben wij veel koppelingen met verschillende software aanbieders gerealiseerd. Door het gebruik van een API koppelingen kunnen berdrijfsprocessen zoals de werkplaatsplanning en het voorraadbeheer op de website worden geautomatiseerd. Wij laten graag zien welke API’s wij hebben gerealiseerd.

Met het gebruik van de API koppeling hebben wij onze volledige werkplaatsplanning geautomatiseerd. Hiermee verkleinen we de drempel voor onze klanten om een afspraak in te plannen.  

Voordelen van Finetic

kwalitatief goede code

snelle oplevering

SLA mogelijk (tot 99,7%)

 de API SpecialistVoorraadbeheer

Het weergeven van de realtime auto of occasion voorraad draagt bij aan de gebruikerservaring van de website bezoeker en verkleint de drempel tot het aanvragen van een offerte en/of invullen van een formulier. Door gebruik te maken van de Wheelerdelta API kan dit voor uw website gerealiseerd worden. 

 

Heb je interesse in een realtime voorraadweergave op jouw website? Wij geven je graag meer informatie over de mogelijkheden.

Neem direct contact opWerkplaatsplanning

Hoe ideaal zou het zijn als de planning van de werkplaats online geautomatiseerd zou worden? En dat je klanten op elk moment van je dag een afspraak kunnen inplannen? De Plan-it API koppeling maakt het mogelijk. Het bespaart je enorm veel tijd én de drempel van je websitebezoekers om een afspraak in te plannen wordt verlaagd. 

 

Wil jij ook een geautomatiseerde werkplaatsplanner op jouw website? Onze specialisten staan klaar om jouw organisatie te helpen. 

Neem direct contact op

Al onze API's voor de automotive branche

Oracle Iprocurement
Hexon
Wheelerdelta

Meer weten?

Neem conact op

Wij zijn team Finetic

Wij zijn Finetic, een team van webprofessionals dat al 20 jaar voor jou online succesvol is! Van webdevelopment tot technische API koppelingen, van webdesign tot online marketing. Voor het gehele spectrum van online ben je bij ons aan het juiste adres. Ons team bestaat uit 14 echte vakidioten die passie hebben voor hun vak. Onze kennis en ervaring gecombineerd met scherpe analyses zorgen ervoor dat wij jouw online doelstellingen realiseren en waar mogelijk overtreffen. Daag ons maar uit!

Hoe wij dat doen? Kom snel eens een kop koffie drinken bij ons op kantoor in Eindhoven, dan laten we dat zien. 

Kopje koffie doen? 

Wil je meer informatie over API koppelingen voor autodealers en garages?

Laten we samen bekijken met welke API koppeling we jouw organisatie tijdsefficiënt te werk kunnen laten gaan.  Wij informeren je graag over de mogelijkheden.