+31 40 798 09 50

API Koppelingen met opleidingssoftware

 

Onze oplossingen

API's met onderwijs- en cursussoftware

Jouw website is vaak een multifunctionele tool waar veel diverse bezoekers gebruik van maken. Zo dient de website toegang te bieden tot de informatie van scholieren, cursisten, ouders, docenten, het bestuur etc. Met behulp van diverse API koppelingen naar lesroosters, cursusplanning, leerprestaties en andere relevante gegevens zoals Magister, het docentenportaal en documenten kan alle relevante informatie in één online omgeving worden getoond. 

Door de cursusplanning software, hebben wij het gehele inschrijfproces geautomatiseerd van planning tot en met de facturatie. Hierdoor houden we het overzichtelijk.  

Voordelen van Finetic

kwalitatief goede code

snelle oplevering

SLA mogelijk (tot 99,7%)

 de API Specialist


Lesroosters

Voor studenten is het belangrijk dat zij ten alle tijden toegang hebben tot het (online) lesrooster. Met behulp van een API koppeling met professionele roostersoftware kunnen de individuele roosters van studenten worden weergegeven op de website van het onderwijsinstituut door deze te importeren uit de roostersoftware waar de roosters worden opgemaakt.

 

Wilt u weten of we ook een koppeling met jouw roostersoftware kunnen realiseren? Neem vrijblijvend contact met ons op, dan vertellen we je graag meer. 

Neem direct contact op


Cursusplanning

Het combineren van online- en offline inschrijvingen en het inplannen hiervan is een van de uitdagingen waar cursusaanbieders mee te maken hebben. Door middel van een API koppeling met cursusplanning software kan dit volledig geautomaitseerd worden. De online en de offline inschrijvingen worden op één punt gecentraliseerd en het aantal plekken per cursus wordt realtime bijgehouden. 

 

Heb jij interesse in een koppeling met een cursussoftwarepakket? Wij vertellen je graag de mogelijkheden aan de hand van een persoonlijk gesprek. 

Neem direct contact op

Al onze API's voor het onderwijs

Meer weten?

neem contact op

Wij zijn team Finetic

Wij zijn Finetic, een team van webprofessionals dat al 20 jaar voor jou online succesvol is! Van webdevelopment tot technische API koppelingen, van webdesign tot online marketing. Voor het gehele spectrum van online ben je bij ons aan het juiste adres. Ons team bestaat uit 14 echte vakidioten die passie hebben voor hun vak. Onze kennis en ervaring gecombineerd met scherpe analyses zorgen ervoor dat wij jouw online doelstellingen realiseren en waar mogelijk overtreffen. Daag ons maar uit!

Hoe wij dat doen? Kom snel eens een kop koffie drinken bij ons op kantoor in Eindhoven, dan laten we dat zien. 

Kopje koffie doen? 

Wil jij meer informatie over een API koppeling met cursus- en opleidingssoftware?

Wij ontwikkelen maatwerk API koppelingen en bekijken graag samen met jou of we ook een API met jouw softwarepakket kunnen realiseren.