+31 40 798 09 50

API Koppelingen voor recruitment

 

Bekijk onze oplossingen

API's met recruitment software

Wij hebben ruime ervaring met het ontwikkelen van diverse API koppelingen die kunnen ondersteunen bij het recruitment van organisaties. Door deze API systemen kan er effectief met tijd om worden gegaan, omdat data uit verschillende softwarepakketten aan elkaar wordt gekoppeld. Wij laten graag zien welke API’s wij hebben gerealiseerd.

Doordat wij gebruik maken van API koppelingen, kunnen wij al onze softwarepakketten aan elkaar koppelen zodat we tijdsefficiënt te werk kunnen gaan. 

Voordelen van Finetic

kwalitatief goede code

snelle oplevering

SLA mogelijk (tot 99,7%)

 de API SpecialistAPI's voor vacaturebanken

Wij hebben API’s ontwikkeld voor verschillende vacaturebanken ontwikkeld. Door een koppeling met een vacaturebank, wordt een vacature vanuit de website automatisch doorgeplaatst naar de desbetreffende vacaturebank.

 

 Weten of we ook een API voor uw organisatie kunnen realiseren? Onze specialisten vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Neem direct contact opAPI's voor Application Tracking Systems (ATS)

Met een ATS kunnen organisaties het gehele wervingsproces en hun kandidatenstroom efficiënt en effectief beheren. Wij hebben verschillende koppelingen gerealiseerd met ATS softwareproviders. Door het ATS te koppelen aan de website, kan een vacature in het ATS worden aangemaakt en vervolgens worden doorgeplaatst op de website. Het grote voordeel hiervan is dat organisaties tijdsefficiënt te werk kunnen gaan.

 

Benieuwd of wij ook een API koppeling kunnen realiseren voor jouw organisatie? Neem vrijblijvend contact op, dan vertellen we u graag meer.

Neem direct contact op

Al onze API's voor recruitment

Wij zijn team Finetic

Wij zijn Finetic, een team van webprofessionals dat al 20 jaar voor jou online succesvol is! Van webdevelopment tot technische API koppelingen, van webdesign tot online marketing. Voor het gehele spectrum van online ben je bij ons aan het juiste adres. Ons team bestaat uit 14 echte vakidioten die passie hebben voor hun vak. Onze kennis en ervaring gecombineerd met scherpe analyses zorgen ervoor dat wij jouw online doelstellingen realiseren en waar mogelijk overtreffen. Daag ons maar uit!

Hoe wij dat doen? Kom snel eens een kop koffie drinken bij ons op kantoor in Eindhoven, dan laten we dat zien. 

Kopje koffie doen? 

Wij vertellen je graag meer over de API mogelijkheden met recruitmentsoftware. 

Neem vrijblijvend contact op via het formulier, dan maken we graag kennis en vertellen we je meer over onze dienstverlening op het gebied van API koppelingen.