+31 40 798 09 50

Webdevelopment & maatwerk API
voor de zorgbranche


SNELLER EN efficiënter WERKEN?

Pazio

Websites en maatwerk API's in de zorgbranche

Voor de zorg sector hebben wij diverse maatwerk API's geleverd. Veiligheid is een belangrijk aspect in de zorgbranche, er moet zorgvuldig omgegaan worden met persoonlijke gegevens. Hierbij moet je bijvoorbeeld denken aan het SSL-certificaat wat er voor zorgt dat de gegevens van de cliënt over een beveiligde verbinding worden verstuurd. Daarnaast is niet alleen het design belangrijk maar ook de user experience. De cliënt zo snel mogelijk naar het juiste gedeelte leiden.

Voor onze klanten in de zorgbranche hebben wij de volgende API koppelingen gerealiseerd:

Pazio

Pazio is een overkoepelende eHealth portaal waarin online diensten van meerder zorg en welzijnsorganisaties worden samengevoegd door de burger. Burgers kunnen hier een review achter laten nadat zij zich ingelogd hebben met behulp van DigID. Hierdoor is het voor gemeenten mogelijk om op een betrouwbare manier kwaliteitsinformatie te verzamelen.

GGk

Voor de regionale overheid hebben wij een koppeling met GGk gerealiseerd. Hierdoor is het mogelijk om berichten uit te wisselen tussen gemeenten en zorgleveranciers volgens de landelijke iWMO/iJW standaarden.

BV BSN

Tevens hebben een koppeling met BV BSN gerealiseerd. BV BSN, De Beheervoorziening burgerservicenummer zorgt voor het beheer van het burgerservicenummer.

Groene vink

In 2016 hebben wij De Groene Vink van Zorginstituut Nederland mogen ontvangen. De Groene Vink is een kwaliteitserkenning van de overheid aan softwareleveranciers die werken met iStandaarden. De iStandaarden geven aan welke informatie (over een cliënt) in de informatiepakketjes moet worden opgenomen, en aan welke eisen die informatie moet voldoen. Wij zijn erg trots dat we De Groene vink hebben mogen ontvangen.

Naast deze API koppelingen in de zorg hebben wij ook maatwerk API's gerealiseerd.

PDF generator voor medische richtlijnen

De richtlijnen database is een initiatief van de Federatie Medisch Specialisten waar men medische richtlijnen voor de tweede lijn kan vinden. Deze richtlijnen beschrijven aanbevelingen voor in de dagelijkse praktijk. Voor deze richtlijnen hebben wij een PDF generator ontwikkeld waarmee eenvoudig de richtlijnen naar PDF-document geëxporteerd kan worden.

Laten we samen bepalen wat een API koppeling voor jouw organisatie kan doen!

Wij hebben veel ervaring met het ontwikkelen van maatwerk API die jouw werk vereenvoudigen en automatiseren!

Gezondheidssector koploper met datalekken

De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) ontving in 2016 bijna 5700 meldingen van datalekken. Uit het jaarverslag van AP blijkt dat de gezondheidssector koploper is met 28,9% van het aantal meldingen.

Bron: autoriteitpersoonsgegevens.nl

Zorg er dus voor dat jouw website goed beveiligd is.

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Finetic | Furkapas 8, 5624 MD Eindhoven | T. +31 40 798 09 50 | servicedesk@finetic.nl