+31 40 798 09 50

API Koppelingen voor de zorg

 

Onze oplossingen

API's voor de zorg

Voor de zorg sector hebben wij diverse maatwerk API's geleverd. Veiligheid is een belangrijk aspect in de zorgbranche, er moet zorgvuldig omgegaan worden met persoonlijke gegevens. Hierbij moet je bijvoorbeeld denken aan het SSL-certificaat wat er voor zorgt dat de gegevens van de cliënt over een beveiligde verbinding worden verstuurd. 

Wil jij weten of wij een API koppeling voor jouw onderneming kunnen ontwikkelen? Onze specialisten vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Neem direct contact op

Voordelen van Finetic

kwalitatief goede code

snelle oplevering

SLA mogelijk (tot 99,7%)

 de API Specialist

Wij zijn team Finetic

Wij zijn Finetic, een team van webprofessionals dat al 20 jaar voor jou online succesvol is! Van webdevelopment tot technische API koppelingen, van webdesign tot online marketing. Voor het gehele spectrum van online ben je bij ons aan het juiste adres. Ons team bestaat uit 14 echte vakidioten die passie hebben voor hun vak. Onze kennis en ervaring gecombineerd met scherpe analyses zorgen ervoor dat wij jouw online doelstellingen realiseren en waar mogelijk overtreffen. Daag ons maar uit!

Hoe wij dat doen? Kom snel eens een kop koffie drinken bij ons op kantoor in Eindhoven, dan laten we dat zien. 

Kopje koffie doen? 

Meer weten over API koppelingen met zorg softwarepakketen?

Onze specialisten vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Al onze projecten zijn maatwerk, dus kijken we graag samen naar een technische oplossing voor jouw online vraagstuk.