+31 40 798 09 50

Wij ontwikkelen professionele websites op maat

 

Onze oplossingen

Wij bouwen maatwerk websites

Finetic is de specialist in het ontwerpen en ontwikkelen van maatwerk websites.  Maatwerk, dat betekent voor elke klant een unieke, op maat gemaakte site, onderscheidend van concurrenten. Onze websites hebben wél een aantal belangrijke eigenschappen gemeen: stabiel & veilig, gemakkelijk zelf te onderhouden, mobielvriendelijk, goed vindbaar en gebruiksvriendelijk.

Wat zijn jouw online doelen? Aan welke eisen moet je nieuwe website voldoen?
Schakel ons in. Wij denken graag met je mee. Vanuit onze jarenlange ervaring in diverse markten en sectoren kennen we van veel verschillende markten de klantwensen en -behoeften.

Onze voordelen:

 zeer gebruiksvriendelijk cms

snelle oplevering

 data en resultaten direct inzichtelijk

 meer dan 20 jaar ervaring

 specialist in API-koppelingen

Finetic is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites voor o.a.:Websites voor zorg

Ziekenhuizen, zorginstellingen en andere bedrijven in de zorgsector hebben één gezamenlijke pijler: de patiënt staat centraal. Ook digitaal. Hoe vertaal je dat naar een website? En zorg je ervoor dat de bezoeker de juiste informatie vindt? 

Voor Archipel Zorggroep gingen we met deze opdracht aan de slag en realiseerden we een online portaal met alle informatie en het aanbod van 15 zorglocaties. Het uiteindelijke doel: kwalitatief nog betere zorg verlenen.  We hebben voor Archipel een website gebouwd met ruim 1.000 pagina’s content en diverse API koppelingen. Hierbij hebben we ook een succesvolle contentmigratie gerealiseerd van het oude CMS naar het Wenetic CMS.  Lees meer over deze case.

Wil je meer weten? 
Lees verder en ontdek de voordelen die Finetic heeft voor jouw zorginstelling. 

Zorg en Welzijn


Websites voor onderwijs

Een goede website voor een onderwijsorganisatie biedt de bezoeker snel de juiste informatie, versterkt de schoolidentiteit, voldoet aan de privacywetten en is flexibel.  Flink wat eisen, dus. Of, een mooie uitdaging, zoals wij het liever omschrijven.

Voor LVO Weert zijn wij deze uitdaging aangegaan. LVO Weert is een onderwijsorganisatie met 7 scholen, 8.500 leerlingen en 900 medewerkers verspreid over heel Limburg. De websites van deze 7 scholen zijn beheersbaar vanuit 1 CMS. Hierbij is tevens het intranet en de lesroosters aan de websites gekoppeld. Hierdoor worden roosterwijzigingen automatisch op de websites én social media accounts geplaatst. 

Wil je meer weten? 
Lees verder over de opgeleverde projecten en voordelen die Finetic biedt. Of neem direct contact op om de mogelijkheden te verkennen.

Onderwijs en Kinderdagverblijven


Websites voor de techniek

Finetic is onderdeel van ingenieursbureau TSG Group. Een groot deel van onze opdrachtgevers bevindt zich dan ook in de technische sector, zoals VDL Groep.

VDL Groep is een internationaal industrieel familiebedrijf in de maakindustrie. We hebben voor alle 100+ vestigingen van VDL websites ontwikkeld, waarbij alle websites in 1 CMS beheersbaar zijn. Hierdoor kan groepsbreed nieuws met een druk op de knop in diverse talen op alle websites geplaatst worden. 

Benieuwd hoe wij technische websites en applicaties realiseren?
Lees hoe wij projecten voor onze opdrachtgevers in de technische sector hebben opgeleverd en wat hier de voordelen van zijn. Of bel ons, we leggen het ook graag in een persoonlijk gesprek uit.

TechniekWebsites voor autodealers & garages

Snel, een gemakkelijke navigatie en optisch aantrekkelijk, dat zijn de basisvoorwaarden voor een sterke automotive website. Eigenlijk, net als een auto. Een website is bovendien een belangrijke leadgenerator in deze branche. Hoe behaal je optimaal online resultaat?

Als specialist in het ontwikkelen van websites en applicaties voor autobedrijven adviseren wij jou graag. Eén van onze opdrachtgevers is Autobedrijf Van den Udenhout in Eindhoven. Samen met de klant is de behoefte van de bezoeker in kaart gebracht en vervolgens vertaald naar de nieuwe website met een optimale gebruikerservaring. Het resultaat: een technisch hoogstandje met o.a. een werkplaatsplanner, postcodecheck en financieringscalculator.

Meer weten?
Aarzel niet en neem contact met ons op. Of lees verder en ontdek de voordelen van Finetic.

Autodealers en Garages

Wij zijn team Finetic

Wij zijn Finetic, een team van webprofessionals dat al 20 jaar voor jou online succesvol is! Van webdevelopment tot technische API koppelingen, van webdesign tot online marketing. Voor het gehele spectrum van online ben je bij ons aan het juiste adres. Ons team bestaat uit 14 echte vakidioten die passie hebben voor hun vak. Onze kennis en ervaring gecombineerd met scherpe analyses zorgen ervoor dat wij jouw online doelstellingen realiseren en waar mogelijk overtreffen. Daag ons maar uit!

Hoe wij dat doen? Kom snel eens een kop koffie drinken bij ons op kantoor in Eindhoven, dan laten we dat zien. 

Kopje koffie doen?