+31 40 798 09 50

Websites voor de Automotive-sector

 

Bekijk onze oplossingen

Autodealers en Garages

Door onze ervaring in onze automotive markt weten we exact waar een website voor een autodealer of -garage aan dient te voldoen. Naast ervaring met het ontwikkelen van websites voor autodealers, hebben wij ook ruime ervaring opgedaan in het bouwen van verschillende API koppelingen. Denk hierbij aan een koppeling met het voorraadbeheer voor realtime voorraad op de website of een koppeling met de werkplaatsplanning.

Ondanks ons grote assortiment is onze website envoudig in het beheer en in het gebruik.

Voordelen van Finetic

kwalitatief goede code

snelle oplevering

SLA mogelijk (tot 99,7%)

 de website specialist

 

 

Conversiegericht 

De websites voor autodealers en garages zijn gericht op de verkoop van auto’s en de aanvullende diensten zoals APK keuringen en bandenwissels. Wij bouwen daarom ook websites met conversies als uitgangspunt

 

Benieuwd hoe wij van jouw website een échte leadmachine kunnen maken? Onze specialisten vertellen u graag meer over dit onderwerp!

Neem direct contact op

 

 

 

Gebruiksgemak

Een website dient op twee gebieden gemakkelijk in gebruik te zijn, namelijk voor de bezoeker en voor de beheerder(s). De gebruiker moet zijn weg goed kunnen vinden op de website en hoeft daarbij niet te zoeken naar de gewenste informatie. Door ons eenvoudige CMS in het onderhoud tevens eenvoudig in het gebruik.

Door het eenvoudige CMS kunnen mijn collega's en ik de website dagelijks bewerken. 

 

 

 

Realtime voorraad

Het tonen van een voorraad bij een auto draagt bij aan een verbeterde gebruikservaring van de website. Daarnaast wordt zo de drempel tot een offerte- of contactaanvraag verlaagd. Doordat wij een koppeling hebben gerealiseerd met verschillende voorraadbeheerders kunnen wij een realitime voorraad weergave in de webstite bouwen, zodat de bezoeker ten alle tijden de huidige voorraad kan bekijken.

 

 

 

Veiligheid

Wij weten als geen ander dat stabiliteit en veiligheid twee enorm belangrijke aspecten zijn op een website, ook voor autodealers. Om deze reden werken we volgens de richtlijnen van ISO27001. Hiermee bewijzen we dat we aan uw wensen kunnen doen op het gebied van een veilige website.

 

Ben je benieuwd naar hoe veilig jouw website is en hoe wij dit kunnen verbeteren? Door middel van een vrijblijvend gesprek maken we dit onderwerp graag bespreekbaar.

Neem direct contact op

Wij zijn team Finetic

Wij zijn Finetic, een team van webprofessionals dat al 20 jaar voor jou online succesvol is! Van webdevelopment tot technische API koppelingen, van webdesign tot online marketing. Voor het gehele spectrum van online ben je bij ons aan het juiste adres. Ons team bestaat uit 14 echte vakidioten die passie hebben voor hun vak. Onze kennis en ervaring gecombineerd met scherpe analyses zorgen ervoor dat wij jouw online doelstellingen realiseren en waar mogelijk overtreffen. Daag ons maar uit!

Hoe wij dat doen? Kom snel eens een kop koffie drinken bij ons op kantoor in Eindhoven, dan laten we dat zien. 

Kopje koffie doen? 

Benieuwd hoe wij de online prestaties van uw autogarage kunnen verbeteren?

Neem dan contact op met onze specialisten. Wij informeren u graag over onze mogelijkheden.