+31 40 798 09 50

Websites voor het onderwijs en kinderdagverblijven

 

Bekijk onze oplossingen

Onderwijs & Kinderdagverblijven

Schoolbesturen, KDV organisaties en BSO’s hebben heel specifieke vragen als het gaat om de online omgeving. De vele locaties en de steeds belangrijkere integratie met ouder-portalen en leerlingvolgsystemen maken de onderwijs- en KDV-website een specialistisch gebied binnen het online segment.

Ouders en leerlingen hebben mede door de recente jaren een enorme slag gemaakt op online gebied.

 
Voordelen van Finetic

kwalitatief goede code

snelle oplevering

SLA mogelijk (tot 99,7%)

 gespecialiseerd in websitesOnline omgeving

De meeste scholen werken reeds met een vertrouwde online omgeving die in de klas en op de groepen gebruikt wordt. Hiermee blijven ouders op de hoogte, en kunnen leerlingen zelf veel regelen. Veel besturen hebben bij ons de vraag neergelegd om dit naadloos te laten integreren met de website, hierdoor hebben we veel maatwerk-koppelingen ontwikkeld die hierbij helpen.


Wilt u weten hoe wij uw online omgeving kunnen optimaliseren? Of bent u benieuwd welke maatwerk-koppelingen wij hebben ontwikkeld voor de onderwijs sector? 

Neem direct contact op

 

 

 Privacy

De website moet een goede representatie geven van de organisatie en privacy-technisch correct zijn opgezet. AVG-proof en gebruiksvriendelijkheid zijn dan cruciaal bij het bouwen van een website voor deze specifieke doelgroep.

 

 


Veiligheid

Naast de stabiliteit van de software en website is het van belang dat het veilig  is. Finetic werkt met eigen code en is niet afhankelijk van derde ontwikkelaars. Onze werkwijze volgens de ISO27001 richtlijnen en de grote lijst aan scholen en aanverwanten klanten bewijzen de veiligheid van onze software.

De beheeromgeving heeft ons erg veel tijd bespaard, we zijn nu een fractie van de tijd kwijt wanneer we een nieuwsbericht de deur uit doen.Onderhoudsvriendelijk

De website moet een eenvoudig te beheren omgeving zijn waarin gericht op bepaalde groepen, de juiste berichten geplaats kunnen worden. Binnen onze omgevingen kun je  zowel eenvoudige berichten plaatsen op de website, maar ook berichten per mail versturen naar de ouders of leerlingen van bepaalde groepen of locaties.


Benieuwd hoe onderhoudsvriendelijk wij websites bouwen? Wij laten u graag de gebruiksvriendelijkheid van onze websites zien! Neem contact op voor meer informatie.

Ik wil meer informatie

Wij zijn team Finetic

Wij zijn Finetic, een team van webprofessionals dat al 20 jaar voor jou online succesvol is! Van webdevelopment tot technische API koppelingen, van webdesign tot online marketing. Voor het gehele spectrum van online ben je bij ons aan het juiste adres. Ons team bestaat uit 14 echte vakidioten die passie hebben voor hun vak. Onze kennis en ervaring gecombineerd met scherpe analyses zorgen ervoor dat wij jouw online doelstellingen realiseren en waar mogelijk overtreffen. Daag ons maar uit!

Hoe wij dat doen? Kom snel eens een kop koffie drinken bij ons op kantoor in Eindhoven, dan laten we dat zien. 

Kopje koffie doen? 

Weten hoe wij uw onderwijsinstelling verder kunnen helpen?

Neem contact met ons op voor meer informatie door het contactformulier in te vullen. Onze specialisten zullen contact met u opnemen op het gewenste moment op de gewenste manier.

Al onze projecten zijn maatwerk en voor alle wensen hebben wij een technische oplossing. Neem contact op met onze specialisten, dan bepalen we samen hoe we jullie oplossing gaan realiseren.