+31 40 798 09 50

Websites voor technische organisaties

Technische bedrijven

Doordat wij onderdeel zijn van het ingenieursbureau TSG Group, weten wij exact welke wensen en behoeften deze sector heeft. TSG Group heeft ongeveer 100 technische medewerkers, waardoor wij gemakkelijk in uw vaktermen meepraten. Wij hebben al veel projecten in deze sector mogen vervullen, en laten ook graag ons werk zien.

Finetic kan goed meepraten in vaktermen doordat zij onder TSG Group vallen. Dit maakt het communiceren erg prettig. 

Voordelen van Finetic

kwalitatief goede code

snelle oplevering

SLA mogelijk (tot 99,7%)

 de website specialistData veiligheid

In de techniek is data veiligheid een belangrijk aspect in de online omgeving. Door onze ISO27001 certficering garanderen wij de veiligheid van uw data. Daarnaast bieden wij een stabiel software pakket, wat tevens belangrijk is in de technische sector. 

 

Weten hoe wij uw data beter kunnen beschermen? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze specialisten. 

Neem direct contact op

 

 

 

Geen pagina limiet

Naast de hoeveelheid content op een website in de technische sector is de sitestructuur ook enorm belangrijk. Technische organisaties maken namelijk vaak gebruik van klantcases of aparte dienstenpagina's. Ons CMS kent geen limiet als het gaat om een hoeveelheid pagina's. Een mooi voorbeeld hiervoor is de opdracht die wij voor VDL Groep hebben uitgevoerd, waarbij 100+ websites en 8.000 webpagina's onder 1 CMS beheersbaar zijn. 
Leadgeneratie

Voor de technische sector heeft een website vaak leadgeneratie als doel. Met dit in ons achterhoofd gaan wij voor onze opdrachtgevers aan de slag. Wij zorgen ervoor dat we voor uw organisatie een échte leadgenerator opleveren. 

Onze website levert ons aan de hand van formulieren maandelijks leads aan. Hierdoor kunnen we een deel van onze tijd effectiever besteden. 

 

 

Inzicht in uw vakgebied

Finetic is onderdeel van het ingenieursbureau TSG Group. Ons hoofdkantoor is gelegen in de Brainportregio in Eindhoven en onze tweede locatie is gelegen op de Brightlandscampus in Geleen. TSG Group heeft ongeveer 100 technische werknemers in dienst. Door onze hechte interne samenwerking met TSG Group, spreken wij uw taal. Dit vereenvoudigd de onderlinge communicatie met onze technische opdrachtgevers.  

 

Weten hoe wij uw organisatie op online gebied verder kunnen helpen? Door middel van een vrijblijvend gesprek vertellen we u graag meer over onze diensten. 

Neem direct contact op

Wij zijn team Finetic

Wij zijn Finetic, een team van webprofessionals dat al 20 jaar voor jou online succesvol is! Van webdevelopment tot technische API koppelingen, van webdesign tot online marketing. Voor het gehele spectrum van online ben je bij ons aan het juiste adres. Ons team bestaat uit 14 echte vakidioten die passie hebben voor hun vak. Onze kennis en ervaring gecombineerd met scherpe analyses zorgen ervoor dat wij jouw online doelstellingen realiseren en waar mogelijk overtreffen. Daag ons maar uit!

Hoe wij dat doen? Kom snel eens een kop koffie drinken bij ons op kantoor in Eindhoven, dan laten we dat zien. 

Kopje koffie doen? 

Benieuwd hoe wij de online prestaties van uw technische organisatie kunnen verbeteren?

Neem dan contact op met onze specialisten. Wij informeren u graag over onze mogelijkheden.