+31 40 798 09 50

Websites voor de zorg

 

Bekijk onze oplossingen

Websites voor de zorg

Vanuit de zorgsector hebben we al veel projecten mogen vervullen, hierdoor kennen we de behoefte vanuit deze sector. De vaak grotere organisaties met veel losse elementen en de hoge vraag omtrent gebruiksvriendelijkheid staan dan ook voorop bij deze ontwikkelingen.

De patiënten en de teamleden moeten gebruiksvriendelijk door de website kunnen gaan, en vinden wat ze zoeken.

Voordelen van Finetic

kwalitatief goede code

snelle oplevering

SLA mogelijk (tot 99,7%)

 gespecialiseerd in websites

 


User Experience

Het gedrag van de bezoeker en de daarbij behorende gebruikservaring is van groot belang in de zorg. Vooral aan de patiënt kant wil je voorkomen dat men gaat zoeken, de informatie moet passend zijn en aansluiten bij de vraag van de bezoeker.

Benieuwd hoe wij de gebruikerservaring van uw website kunnen verbeteren? Onze specialisten vertellen u graag meer over dit onderwerp!

Neem direct contact op

 

 


Compabiliteit

Dat een website op zowel mobiel- tablet- als computer goed werkt is logisch tegenwoordig. Maar dat het ook op oudere devices nog goed functioneert is niet altijd de situatie. In de praktijk zien we dat er nog veel gebruikers zijn die met verouderde technieken op de website komen, ook deze bezoekers vergeten we niet.

 

 

 

Veiligheid

Naast de stabiliteit van de software en website is het van belang dat het veilig  is. Finetic werkt met eigen code en is niet afhankelijk van derde ontwikkelaars. Onze werkwijze conform de ISO27001 richtlijnen en de grote lijst aan ziekenhuizen en medische klanten bewijzen de veiligheid van onze software.

Er is nog nooit een pen-test geweest die door onze software heen kwam.

 

 

Ont-zorging

We kennen onze klanten en we weten hoe we een zorg organisatie echt kunnen helpen. We kunnen onze klanten dan ook echt ontzorgen in het online vraagstuk. Van ontwerp tot uitvoering, maar ook eventuele wervingscampagnes voor nieuw personeel, Finetic heeft alles in huis om u echt te helpen.

Wilt u meer weten over hoe wij u kunnen ontzorgen? Vul dan het contactformulier in, dan nemen wij op een gewenst moment contact met u op!

Neem direct contact op

Wij zijn team Finetic

Wij zijn Finetic, een team van webprofessionals dat al 20 jaar voor jou online succesvol is! Van webdevelopment tot technische API koppelingen, van webdesign tot online marketing. Voor het gehele spectrum van online ben je bij ons aan het juiste adres. Ons team bestaat uit 14 echte vakidioten die passie hebben voor hun vak. Onze kennis en ervaring gecombineerd met scherpe analyses zorgen ervoor dat wij jouw online doelstellingen realiseren en waar mogelijk overtreffen. Daag ons maar uit!

Hoe wij dat doen? Kom snel eens een kop koffie drinken bij ons op kantoor in Eindhoven, dan laten we dat zien. 

Kopje koffie doen? 

Weten hoe wij uw zorginstelling verder kunnen helpen? 

Neem dan contact op via het formulier. Wij informeren je graag over de mogelijkheden. 

Al onze projecten zijn maatwerk en voor alle wensen hebben wij een technische oplossing. Neem contact op met onze specialisten, dan bepalen we samen hoe we jullie oplossing gaan realiseren.