+31 40 798 09 50

Digitaal Leefplein

Controle en grip op verantwoorde zorginzet vanuit de WMO/jeugdwet met onze webbased wmo software.

Webbased software voor het Sociaal Domein

Digitaal Leef Plein is onze oplossing voor alle administratieve processen in het Sociaal Domein. Of het nu gaat om WMO, Jeugdwet, PGB of andere zorgvragen; onze experts op het gebied van administratieve en financiële processen, data-analyse, berichtenverkeer en IT helpen ook uw gemeente met grip te houden op een efficiënte zorginzet.

Gemeenten die voor het Digitaal Leef Plein kiezen krijgen tevens stuur– en managementinformatie vanuit één totaalconcept, op elke gewenste lokatie, die zich aanpast aan elk gewenst device.

Kiest ook uw gemeente of regio voor een Digitaal Leefplein? 

Na een uitgebreide situatieanalyse, implementeren onze experts, in nauw overleg met uw medewerkers, rekening houdend met continuïteit, alle gewenste functionaliteiten voor het sociaal domein in uw gemeente. 

Uw gemeentelijk Wmo- en/of Jeugdwetbeleid, landelijke afspraken, de iStandaarden voor gegevensuitwisseling en onze "best-practices" zijn daarbij het uitgangspunt.

Het Digitaal Leef Plein zorgt voor de volledige administratieve en financiële afhandeling van de vanuit uw gemeente toegekende zorginzet en geeft via het online dashboard overzicht en inzicht voor (bij)sturing. Hierdoor onstaat meer grip op de kosten van zorginzet.

DLP openingsscherm

De voordelen op een rij:
  • Stuur– en managementinformatie geeft grip op kosten.
  • SaaS oplossing, geen eigen servers of technisch beheer bespaart kosten.
  • Volledig financieel/administratief proces rondom iWMO en iJw
  • Volledig financieel/administratief proces rondom persoonsgebonden budget (pgb)
  • Leveranciersevaluatie en kwalificatie via persoonlijke online beoordelingen 
  • Uitgebreide Contractmanagement mogelijkheden.
  • Volledig op basis van de laatste iStandaarden (iWMO/iJW 3.0)
  • Flexibel door zelfstandig kunnen aanmaken/aanpassen van processen en zorgproducten. U bent dus veel minder afhankelijk van derden en heeft lagere kosten.
  • Omarmt Common Ground principes en daardoor lagere (ontwikkel)kosten

Vragen?

Heeft u vragen omtrent Digitaal Leefplein of interesse in een (online)demo? Neem dan contact op met Rob Schröter via 06 52011444 of stuur een e-mail naar rob@finetic.nl

Meer informatie nodig?

Download dan onze brochure over het Digitaal Leefplein.

Common Ground

Common Ground is oorspronkelijk een initiatief van het informatiemanagement overleg van 100.000+ gemeenten (IMG100.000+). Common Ground beoogt de gemeentelijke informatievoorziening structureel te hervormen, met name door anders om te gaan met gegevens. Common Ground heeft snel veel naamsbekendheid en draagvlak gekregen.

Als kleinere leverancier juichen wij Common Ground van harte toe omdat het ons in het speelveld van dominante softwareleveranciers eerlijkere kansen biedt.

Lees meer