+31 40 798 09 50

Zoekmachine optimalisatie

Verhoog de organische vindbaarheid

onze oplossingen

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Door middel van zoekmachine optimalisatie verbeter je de vindbaarheid van je webpagina’s in zoekmachines zoals Google. SEO is van groot belang voor organisaties met een doelgroep die een groot deel van de customer journey online bewandeld. Om het online succes van jouw website te vergroten adviseren onze online marketing specialisten je graag over de mogelijkheden met SEO. 

Graag gaan wij vrijblijvend met je in gesprek over verbeterpunten aan je website

Neem direct contact op

Voordelen van Finetic

kwalitatief goede code

snelle oplevering

SLA mogelijk (tot 99,7%)

 de API Specialist

Optimalisatie van techniek

Als organisatie heb je altijd zelf invloed op de techniek achter je website. Denk hierbij aan de laadtijd, het responsieve design, de code et cetera. Onze technisch specialisten kijken graag (vrijblijvend) naar verbeterpunten van de techniek achter jouw website, zodat we samen jouw online prestaties verbeteren.

Optimalisatie van content

Naast de techniek, heb je ook zelf invloed op de content van je website. Deze dient van hoog niveau te zijn om je vindbaarheid in Google te verbeteren. Wij gaan graag met je om tafel om te kijken hoe jij, door middel van content optimalisatie, de organische vindbaarheid van jouw website kunt verbeteren. 

 

Neem contact met ons op als je jouw online prestaties naar een hoger niveau wil tillen!

Contact

Laten we samen bepalen welke online strategie jouw online prestaties naar een hoger niveau tilt. 

Onze specialisten bekijken graag de mogelijkheden voor jouw organisatie om op online gebied te groeien. Wij hebben jarenlage ervaring met online marketing voor verschillende opdrachtgevers in diverse markten.