+31 40 798 09 50

SEO Zoekmachine optimalisatie

Is jouw website vindbaar in Google?

Heb je net een nieuwe website of staat jouw website al jaren online? Belangrijkste is dat je door je doelgroep goed gevonden wordt. Ruim 95% van de internetgebruikers in Nederland gebruikt de zoekmachine van Google in de online journey. Bron statcounter.com (alle platforms samen)

Is jouw website op de juiste zoekwoorden wel goed vindbaar in Google? Onze SEO specialisten denken met je mee en zorgen ervoor dat jouw website technisch en inhoudelijk volledig voldoet aan alle standaarden en vereisten die Google stelt. Zo scoor je maximaal in de organische zoekresultaten en schieten je online resultaten naar ongekende hoogte!

De 3 pijlers onder een gedegen SEO traject:
  • Gedegen website techniek
  • Inhoudelijk de juiste content
  • Verbetering van de autoriteitswaarde

Wordt jouw organisatie gevonden in Google?

Heb je zelf al een idee hoe je website in Google gevonden wordt? Welke zoekwoorden dragen echt bij aan je vindbaarheid én conversie op je website? Een goede organische vindbaarheid van je website is essentieel. Onze SEO specialisten helpen je bij het maken van de juiste keuzes.

Op het moment dat wij met het SEO zoekmachine optimalisatie traject voor je aan de slag gaan, gaan we eerst met elkaar om tafel zitten. Wat zijn je online doelstellingen? Wie is jouw doelgroep? Hoe gedraagt je doelgroep zich online in de zoekmachine van Google? En met welk speelveld (concurrenten) krijg je hierin te maken?

Uiteindelijk bepalen wij samen de relevante zoektermen waarop jouw bedrijf gevonden wil worden in Google en schrijven we hiervoor een plan van aanpak dat staat als een huis.

Vandaag nog met SEO aan de slag?

Onze SEO specialist Jasper staat voor je klaar!

Ranking monitor van Finetic

De organische posities inzichtelijk in het Wenetic CMS

Met het Wenetic SEO dashboard worden de organische posities van de gekozen zoekwoorden elke week gemeten en overzichtelijk aan je getoond. Zo zie je in één oogopslag wat je huidige organische posities in Google zijn en of deze door onze SEO werkzaamheden zijn gestegen. Naast de eigen organische posities vergelijken wij jouw posities tevens met die van je 3 belangrijkste concurrenten. Zorg dat je je concurrenten op SEO vlak een stap voor bent en haal samen met ons online meer resultaat.

Het Wenetic CMS met SEO dashboard maakt SEO zoekmachine optimalisatie inzichtelijk en transparant.

 

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Finetic | Furkapas 8, 5624 MD Eindhoven | T. +31 40 798 09 50 | servicedesk@finetic.nl