+31 40 798 09 50
Verbeter je online prestaties. En vergroot je business. Met de hulp van Finetic.

Hoe? Dit zijn onze drie pijlers:

 Slimme SEO-aanpak
Zorg dat de basis van je website Google-vriendelijk is ingericht. Te vaak worden eenvoudige, maar essentiële instellingen over het hoofd gezien.  Ga vervolgens structureel en planmatig aan de slag met je SEO optimalisatie.

 Direct meer leads met een Google Ads campagne (SEA)
Adverteren in Google kan met elk budget. Heb je al een Google Ads campagne lopen? Die kan ongetwijfeld beter. Wil je tegen lagere kosten, meer resultaten behalen? Laat ons vrijblijvend meekijken.

 Websiteoptimalisatie (CRO/CXO)
Zorg voor een gebruiksvriendelijke website, zodat de bezoeker snel kan vinden waar hij of zij naar op zoek is. Maak de drempel naar een aankoop of aanvraag zo laag mogelijk en zorg voor conversiegerichte teksten, call-to-actions op de juiste plaatsen en een duidelijke klantreis.  

 

Als relatie van Finetic ontvang je eenmalig een Gratis Quickscan van je website met Quick Wins voor je online vindbaarheid.

Mis deze kans niet! 

Digital marketing is onmisbaar voor elke business. De afgelopen periode heeft de urgentie voor online zichtbaarheid en een gedegen online marketing nog groter gemaakt. Zorg dat je de boot niet mist en investeer in je online marketing - het betaalt zich dubbel en dwars terug. Wij adviseren je graag, zonder poespas en ingewikkelde buzzwoorden, maar zoals je gewend bent van Finetic - pragmatisch en effectief. 

Meer weten?
Neem contact op met Pepijn Meijer,
Sales Manager, tel. + 31 6 33 78 39 17.

GRATIS WEBSITE SCAN

Wil jij weten of jouw website beter kan presteren? Vul onderstaand formulier in en wij voeren vrijblijvend een scan uit.